🌹मोर संसार म दिल के सितार म🌹
🌷Mor Sansar ma Lyrics🌷
- गीत – मोर संसार म
- गायक – ऋषिराज पांडे, श्वेता महिमा दास
- गीत – अंकित मार्सकोले
- संगीतकार – ऋषिराज पांडे
- संगीत – अन्वेश मलिक, सिराज मोहम्मद
- लेबल – ज़ी म्यूजिक छत्तीसगढ़ी
स्थायी
मोर संसार म
दिल के सितार म
साज छेड़े अइसे गोरी
पड़ गेव मैं प्यार म
तोर इकरार म
मया के धार म
गावव मैं गीत प्रीत के
संगी तोरे प्यार म
करथौ मैं इजहार गोरी
तैं मोरे परान गोरी
राह देखौ मैं तोरे
होगे हे शाम गोरे
मोर संसार म
दिल के सितार म
साज छेड़े अइसे गोरी
हाय पड़ गेव मैं प्यार म
अंतरा 1
बिंदिया तोरे चांद के टुकड़ा
भावै मोला तोर सुन्दर मुखड़ा
आजा मोरे तीर म सजनी
देख ले छा के मया के बदरा
तैं बुलाये मैं आगेव सजना
डार के तोरे मया के गजरा
मांग म तैं सिंदूर सजा दे
ले चल मोला अपन अंगना
तोर इकरार म मया के धार म
गावव मैं गीत प्रीत के
हे संगी तोरे प्यार म
अंतरा 2
रतिहा मोरे कटै न सजनी
तोर से मिले के करौ अगोरा
तोर बीन हाल बेहाल हे सजनी
जिनगी के मोर पन्ना हे कोरा
मैं नई जानौ का होगे मोला
एक एक सपना म देखौ मैं तोला
अब रंग मोला कोई ना भावै
जब ले तोर ये रंग लागै मोला
मोर घर द्वार म जिनगी के सार म
बस गे तैं अइसे गोरी
पड़ गेव मैं प्यार म
Mor Sansar Ma Lyrics in English
Sthayi
Mor Sansar ma
Dil ke sitar ma
Saj chhede aise gori
Pad grv mai pyar ma
Tor ikrar ma
Maya ke dhar ma
Gavav mai geet preet ke
Sangi tore pyar ma
Karthav mai ijhar gori
Tai more paran gori
Rah dekhav mai tore
Hoge he sham gore
Mor Sansar ma
Dil ke sitar ma
Saj chhede aise gori
Pad grv mai pyar ma
Antara 1
Bindiya tore chand ke tukada
Bhavai mola tor sundar mukhada
Aaja more tir ma sajani
dekh le chha ge maya ke badata
Tai bulaye mai aagev sajana
Dar ke tore maya ke gajara
Mang ma tai sindur saja de
Le chal mola apan angana
Tor ikrar ma maya ke dhar ma
Gavav mai geet preet ke
He sangi tore pyar ma
Antara 2
Ratiha more katai na sajani
Tor se mile ke karav agora
Tor bin hal behal he sajani
Jingi ke mor panna he kora
Mai nai janav ka hoge mola
Ek ek sapana ma dekhav mai tola
Ab rang mola koi na bhavai
Jab le tor ye rang lagae mola
Mor ghar dwar ma jingi ke sar ma
Bas ge tai aise gori
Pad gev mai pyar ma