तोर बगिया के ओ मोला बना ले दाई माली | जस गीत दुकालु यादव | Tor Bagiya ke O Mola Bana le Dai Mali Song Lyrics
Tor Bagiya ke O Mola Bana le Dai Mali Song Lyrics in Hindi & English
- गीत : तोर बगिया के ओ
- गायक : दुकालू यादव
- गीतकार : दुकालू यादव
- संगीतकार : दुकालू यादव
स्थायी
तोर बगिया के ओ मोला बना ले दाई माली
हे माता शेरावाली तोर बगिया के ओ
हे माता शेरावाली हे लाटागढ़ वाली
हे माता मेहरावाली हे माता जोता वाली
तोर बगिया के ओ मोला बना ले दाई माली
हे माता शेरावाली तोर बगिया के ओ
हे माता शेरावाली हे लाटागढ़ वाली
हे माता मेहरावाली हे माता जोता वाली
अंतरा 1
तन ला बइला बना के फंदाहू ओ
मन ला नांगर बना के चलाहूं ओ
मेहनत कर के पसिना ओगराहूं ओ
ओरी ओरी मै फूलवा लगाहूं ओ
रोज बिहिनिया ले ओ मै हा चघाहू फूल के डाली
हे माता दीनदयाली तोर बगिया के ओ
तन ला बइला बना के फंदाहू ओ
मन ला नांगर बना के चलाहूं ओ
मेहनत कर के पसिना ओगराहूं ओ
ओरी ओरी मै फूलवा लगाहूं ओ
रोज बिहिनिया ले ओ मै हा चघाहू फूल के डाली
हे माता दीनदयाली तोर बगिया के ओ
अंतरं 2
तोर बगिया हे दाई नव कोसन के
ओमा फूलवा लगाहूं तोर मन के
महर महर ममहाही अइसन के
मन हर लिही दाई सब झन के
तोर फूलवरिया के ओ
करत रइहौ मैहा रखवाली
हे माता किरपाली तोर बगिया के ओ
तोर बगिया हे दाई नव कोसन के
ओमा फूलवा लगाहूं तोर मन के
महर महर ममहाही अइसन के
मन हर लिही दाई सब झन के
तोर फूलवरिया के ओ
करत रइहौ मैहा रखवाली
हे माता किरपाली तोर बगिया के ओ
अंतरा 3
सब ला रखे हस तइसे मोला रख ले
रद्दा जोहत हौ दाई मै हा कब ले
कही डारे हौ दाई मै हा सब ले
मोर मान ला माता तै हा रख ले
ये कोसरिया के हो वचन ला झन फेरबे खाली
हे दुर्गा चंडी काली ये कोसरिया के हो
तोर बगिया के ओ मोला बना ले दाई माली
तोर बगिया के ओ हे माता शेरावाली तोर बगिया के ओ
हे माता शेरावाली तोर बगिया के ओ
सब ला रखे हस तइसे मोला रख ले
रद्दा जोहत हौ दाई मै हा कब ले
कही डारे हौ दाई मै हा सब ले
मोर मान ला माता तै हा रख ले
ये कोसरिया के हो वचन ला झन फेरबे खाली
हे दुर्गा चंडी काली ये कोसरिया के हो
तोर बगिया के ओ मोला बना ले दाई माली
तोर बगिया के ओ हे माता शेरावाली तोर बगिया के ओ
हे माता शेरावाली तोर बगिया के ओ
Tor Bagiya ke O Mola Bana le Dai Mali Song Lyrics in Hindi & English
Tor Bagiya Ke O Mola
Bana Le Dai Mali
He Mata Sherawali Tor
Bagiya Ke O
He Mata Sherawali He
Latagad Wali
He Mata Meharawali Ha
Mata Jota Wali
Antara 1
Tan La Baila Bana Ke
Fandahu O
Man La Nangar Bana Ke
Chalahu O
Mehanat Kar Ke Pasina
Ogarahu O
Ori Ori Mai Fulwa
Lagahu O
Roj Bihiniya Le O Mai
Ha Chaghahu Ful Ke Dali
He Mata Dindayali Tor
Bagiya Ke O
Antara 2
Tor Bagiya He Dai Nav
Kosan Ke
Oma Fulwa Lagahu Tor
Man Ke
Mahar Mahar Mamhai
Aisan Ke
Man Hari Lihi Dai Sab
Jhan Ke
Tor Fulwariya Ke O
Karat Raihao Mai Ha
Rakhwali
He Mata Kirpali Tor
Bagiya Ke O
Antara 3
Sab La Rakhe Has Taise
Mola Rakh Le
Radda Johat Hau Dai Mai
Ha Kab Le
Kahi Dare Hau Dai Mai
Ha Sab Le
Mor Man La Mata Tai Ha
Rakh Le
Ye Kosariya Ke O Vachan
La Jhan Ferbe Khali
He Durge Chandi Kali Ye
Kosariya Ke O
Tor Bagiya Ke O Mola
Bana Le Dai Mali
He Mata Sherawali Tor
Bagiya Ke O
He Mata Sherawali He
Latagad Wali
He Mata Meharawali He
Mata Jota Wali
Tor Bagiya Ke O Mola
Bana Le Dai Mali
He Mata Sherawali Tor
Bagiya Ke O
Comments
Post a Comment