मया ला देबे का उधार
Maya laa debe ka Udhar lyrics
- Song :- Maya la debe ka Udhar
- Singer :- Kantikartik Yadav, Champa Nishad
- Lyrics :- Mauni Lala
- Music :- OP Dewangan
मया ला देबे का उधार ओ
मया ला देबे का उधार
मया ला देबे का उधार ओ
मया ला देबे का उधार
लागा मां का देहूँ
लागा मां का देहूँ
लागा मां का देहूँ
लागा मां का देहूँ
करदे ना मोर तै सिंगार रे
मया ला का देहूं उधार
मया ला का देहूं उधार रे
मया ला का देहूं उधार
अंतरा 1
माया के हटरी मा मया नई बेचावै
मया पीरित हा हाट मा नई आवै
माया के हटरी मा मया नई बेचावै
मया पीरित हा हाट मा नई आवै
मयारू करथे न चिन्हार रे
मया का का देहू उधार
मया ला देबे का उधार ओ
मया ला का देहू उधार
अंतरा 2
पीरित के भाखा ला चिरई अस जान ओ
नजरे नजर म बैरी अरझे रे परान ओ
पीरित के भाखा ला चिरई अस जान ओ
नजरे नजर म बैरी अरझे रे परान ओ
नयन मा भरे इजहार ओ
मया ला देबे का उधार
मया ला का देहू उधार रे
मया ला देबे का उधार
अंतरा 3
पल पल छीन म सुरती अउ सुरता
दिन हा बजूर लागे फुत्ता लागे बिरथा
पल पल छीन म सुरती अउ सुरता
दिन हा बजूर लागे फुत्ता लागे बिरथा
मिलन के बेरा अनसम्भार रे
मया ला का देहू उधार
मया ला देबे का उधार ओ
मया ला का देहू उधार
अंतरा 4
मिलन के बेरा हा रही रही लमियाथे
बेरा लकठाये त जीवरा हा जुराथे
मिलन के बेरा हा रही रही लमियाथे
बेरा लकठाये त जीवरा हा जुराथे
कान्ति मौनी तोर दुआर ओ
मया ला देबे का उधार
मया ला का देहू उधार रे
मया ला देबे का उधार
लागा मा का देहूँ
लागा मा का देहूँ
लागा मा का देहूँ
लागा मा का देहूँ
कर दे ना मोर तै सिंगार रे
मया ला का देहू उधार
मया ला का देहू उधार रे
मया ला का देहू उधार
उधारी नई हे मोर करार ओ
कर दे ना मोर तै सिंगार रे
कर दे ना मोर तै सिंगार
उधारी नई हे मोर करार
उधारी नई हे मोर करार ओ
कर दे ना मोर तै सिंगार
Maya laa debe kaa Udhar o CG Song lyrics in English
Maya La Debe Ka Udhar O
Maya La Debe Ka Udhar (2)
Laaga Ma Ka Dehun (4)
Kar De Naa Mor Tai Singar Re
Maya La Ka Dehun Udhar (2)
Antara 1
Maya Ke Hatari Ma Maya Nai Bedhavai
Maya Pirit Ha Hat Ma Nai Aavai (2)
Mayaru Karthe Na Chinhar Re
Maya La Ka Dehun Udhar
Maya La Debe Ka Udhar O
Maya La Ka Dehun Udhar
Antara 2
Pirit Ke Bhakha La Chairai As Jaan O
Najare Najar Ma Bairi Arjhe Re Pran O
Nayan Maa Bhare Ijhar O
Maya La Ka Dehu Udhar
Maya Ka Debe Ka Udhar
Antara 3
Pal Pal Chhin Ma Surati Au Surata
Din Ha Bijur Laage Futta Lage Birtha
Milan Ke Bera Ansambhar Re
Maya La Ka Dehun Udhar
Maya La Debe Ka Udhar O
Maya La Ka Dehun Udhar
Antara 4
Milan Ke Bera Ha Rahi Rahi Lamiyathe
Bera Lakthathe Ta Jivara Ha Jurathe (2)
Kanti Mauni Tor Duaar O
Maya La Debe Ka Udhar
Maya La Ka Dehun Udhar Re
Maya La Debe Ka Udhar
Laaga Ma Ka Dehun (4)
Kar De Na Mor Tai Singar Re
Maya La Ka Dehun Udhar(2)
Udhari Nai He Mor Karar O
Kar De Na Mor Tai Singar Re (2)
Udhar Nai He Mor Karar O
Kar De Na Mor Tai Singar
मस्त
💐👌💐👍💐👌💐👍💐
🌷🍫
Mast song
बहुत सुंदर गीत 👌👌